Jean Collet & Fils Chablis Grand Cru Valmur
Jean Collet & Fils
Όλα τα κρασιά Grand Cru του Romain ζυμώνονται και παλαιώνουν σε παλαιά βαρέλια Βουργουνδίας, μεταφέρονται σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 2-3 μήνες και στη συνέχεια επιστρέφουν στο βαρέλι (περίπου 15 μήνες συνολικής ωρίμανσης πριν από την εμφιάλωση). Γενναιόδωρα και γεμάτα στο στόμα, ώριμα πυρηνόκαρπα φρούτα με λαμπερή ορυκτότητα λεμονιού. Το βάρος και η ισορροπία στον ουρανίσκο ενσωματώνουν τόσο καλά την πυκνότητα των φρούτων. Το Valmur του Romain θα μπορούσε να κρατήσει για χρόνια, αλλά γευτείτε το και τώρα.