Botter Gran Passione Amarone Della Valpolicella
Botter Casa Vinicola
Το Botter είναι συνώνυμο του κρασιού από το 1928. Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, το τα περισσότερα από τα οποία παρασκευάζονται με σταφύλια από αμπέλια εγγενής για να υπογραμμίσει την πολυεδαφική προσέγγιση που αγκαλιάζει όλη η Ιταλία. Τα επιλεγμένα σταφύλια στεγνώνουν για περίπου τρεις μήνες, στη συνέχεια πιέζετονται και ζυμώνονται μέσα σε ανοξείδωτες δεξαμενές με ελεγχόμενη θερμοκρασία. Εκεί η ζύμωση διαρκεί περίπου 30 ημέρες για την ανάπτυξη του άριστου επιπέδου αλκοόλ. Το κρασί μεταφέρεται σε μεσαία και μεγάλα δρύινα βαρέλια για περίπου τρία χρόνια.