ΑΓΡΙΟ Merlot-Syrah Κανακάρης

Οινοποιείο Κανακάρη
Άγριο Merlot-Syrah Κανακάρης

Το ΑΓΡΙΟ Merlot-Syrah Κανακάρης αποτελεί έναν ιδιαίτερο συνδυασμό των δυο πολύ γνωστών διεθνών ποικιλιών που καλλιεργούνται εδώ και πολλά χρόνια με άριστα αποτελέσματα στην Ορεινή Αιγιάλεια. Είναι ένα ερυθρό κρασί που συνδυάζει με αρμονικό τρόπο τα χαρακτηριστικά των κρασιών από ορεινούς αμπελώνες και των μεσογειακών κόκκινων κρασιών. Για να μπορέσει να εκφραστεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό το δυναμικό τόσο της ποικιλίας όσο και του teroir των αμπελώνων, δοκιμάσαμε να αφήσουμε τους γηγενείς ζυμομύκητες και να μην χρησιμοποιήσουμε πουθενά στην παραγωγική διαδικασία θειώδη. Το αποτέλεσμα ήταν ένα πλούσιο σε γεύσεις και αρώματα κρασί με έντονο ποικιλιακό άρωμα και των δυο ποικιλιών με τα κόκκινα φρούτα, τα πράσινα βότανα και την καραμέλα βουτύρου να υπερισχύουν, μέτρια γεμάτο στόμα με βελούδινες τανίνες και χαρακτηριστική οξύτητα και ρουμπινί χρώμα.

Άγριο Merlot-Syrah Κανακάρης

Χαρακτηριστικά

Table Header
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣΟινοποιείο Κανακάρη
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣMerlot, Syrah
ΤΥΠΟΣΉρεμο Ξηρό - VEGAN
ΧΩΡΑΕλλάδα
ΠΑΛΑΙΩΣΗ-
ΠΑΡΑΜΟΝΗ-
ΠΕΡΙΕΚΤIΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΚΟΟΛ 12.5% vol
ΠΕΡΙΟΧΗΠλαγιές Αιγιαλείας
Σχετικά με τον παραγωγό Οινοποιείο Κανακάρη
Vineyard
Οινοποιείου Κανακάρη
Το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ είναι ένα οινοποιείο μικρής παραγωγής στην αμπελουργική περιοχή της Αιγιαλείας στην Ανατολική Αχαϊα. Πρόσφατα ανακαινισμένο και χτισμένο από την αρχή στον ίδιο χώρο που ήδη από το 1979 ξεκίνησε η εταιρεία την πορεία της, διαθέτει όλους τους απαραίτητους χώρους για μια πλήρως ελεγχόμενη παραγωγική διαδικασία.
Δείτε Επιπλέον...
Κρασιά Ελλήνων Παραγωγών
Κτήμα Καμκούτη Κουρίτες Ερυθρό

Κτήμα Καμκούτη Κουρίτες Ερυθρό

Οινοποιείο Κανακάρης Ορεινός Ροδίτης 10³

Οινοποιείο Κανακάρης Ορεινός Ροδίτης 10³

Πετρήεσσα Sauvignon Blanc

Πετρήεσσα Sauvignon Blanc

Κτήμα Ταραλάς Rose Xinomavro

Κτήμα Ταραλάς Rose Xinomavro

Ερημίτης λευκός

Ερημίτης Λευκός

Amfora Toupee Ημίγλυκο

Amfora Toupee Ημίγλυκο

AMFORA DIVINE WINES

Ξεκινήστε έναν αισθητικό ταξίδι μέσα από τα επιλεγμένα κρασιά μας, αιχμαλωτίζοντας τον αληθινό πνεύμα του τόπου των αμπελώνων.