ΓΚΡΙ Μοσχοφίλερο Κανακάρης

Οινοποιείο Κανακάρη
Οινοποιείο Κανακάρης Μοσχοφίλερο Γκρι

Το ΓΚΡΙ ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ Κανακάρης παράγεται από την ομώνυμη ποικιλία που καλλιεργείται στο οροπέδιο της Μαντινείας. Αποτελεί, μέσα στην τυπικότητα του, μια ευχάριστη και διαφορετική έκφραση του Μοσχοφίλερου. Η μαγεία του Μοσχοφίλερου βρίσκεται στο φλοιό του. Όλα τα τυπικά αρώματά του καθώς – φυσικά – και το χρώμα της ποικιλίας βρίσκονται εκεί. Η ψύξη του σταφυλιού και η κρυοεκχύλιση των φλοιών με τον μούστο για 8 ώρες που ακολουθείται από το αργό και σταδιακό στράγγισμα του μούστου μας δίνει όλο το χαρακτηριστικό άρωμα της ποικιλίας αλλά και λίγο χρώμα που δίνει στο κρασί μια χαρακτηριστική χάλκινη, μεταλλική απόχρωση. Η ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες, όχι ανώτερες των 15ºC και η παραμονή με τις ελαφριές οινολάσπες για περίπου 2 μήνες ισορροπεί την αρωματική έκφραση και της δίνει μοναδική ένταση.

Οινοποιείο Κανακάρης Μοσχοφίλερο Γκρι

Χαρακτηριστικά

Table Header
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣΟινοποιείο Κανακάρη
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣMοσχοφίλερο
ΤΥΠΟΣΉρεμο Ξηρό - VEGAN
ΧΩΡΑΕλλάδα
ΠΑΛΑΙΩΣΗ-
ΠΑΡΑΜΟΝΗΠαραμονή 2 μήνες φίνες οινολάσπες
ΠΕΡΙΕΚΤIΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΚΟΟΛ 12% vol
ΠΕΡΙΟΧΗΠ.Γ.Ε. Πελλοπόνησος
Σχετικά με τον παραγωγό Οινοποιείο Κανακάρη
Vineyard
Οινοποιείου Κανακάρη
Το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ είναι ένα οινοποιείο μικρής παραγωγής στην αμπελουργική περιοχή της Αιγιαλείας στην Ανατολική Αχαϊα. Πρόσφατα ανακαινισμένο και χτισμένο από την αρχή στον ίδιο χώρο που ήδη από το 1979 ξεκίνησε η εταιρεία την πορεία της, διαθέτει όλους τους απαραίτητους χώρους για μια πλήρως ελεγχόμενη παραγωγική διαδικασία.
Δείτε Επιπλέον...
Κρασιά Ελλήνων Παραγωγών
Κτήμα Καμκούτη Κουρίτες Ερυθρό

Κτήμα Καμκούτη Κουρίτες Ερυθρό

Οινοποιείο Κανακάρης Ορεινός Ροδίτης 10³

Οινοποιείο Κανακάρης Ορεινός Ροδίτης 10³

Πετρήεσσα Sauvignon Blanc

Πετρήεσσα Sauvignon Blanc

Κτήμα Ταραλάς Rose Xinomavro

Κτήμα Ταραλάς Rose Xinomavro

Ερημίτης λευκός

Ερημίτης Λευκός

Amfora Toupee Ημίγλυκο

Amfora Toupee Ημίγλυκο

AMFORA DIVINE WINES

Ξεκινήστε έναν αισθητικό ταξίδι μέσα από τα επιλεγμένα κρασιά μας, αιχμαλωτίζοντας τον αληθινό πνεύμα του τόπου των αμπελώνων.