Οινοποιείο Κανακάρης Merlot 10³

Οινοποιείο Κανακάρη
Οινοποιείο Κανακάρης Merlot 10³

Το ορεινό Merlot 10³ προέρχεται από επιλεγμένους ορεινούς αμπελώνες των Πλαγιών της Αιγιάλειας τα σταφύλια των οποίων είναι ιδανικά για την παραγωγή φρέσκων, μεσογειακού στυλ ερυθρών κρασιών. Οι χαμηλές αποδόσεις και η βόρειο-ανατολική έκθεση συντελεί στην άριστη συμπύκνωση των αρωματικών και γευστικών ουσιών καθώς επίσης και στην δημιουργία έντονου χρώματος και μαλακών τανινών. Είναι ένα ερυθρό κρασί φρέσκο, έντονα φρουτώδες και τυπικό, χωρίς την παραμικρή παρουσία βαρελιού, βελούδινο στο στόμα χωρίς όμως να είναι βαρύ με διακριτή οξύτητα που του χαρίζει μια ιδιαίτερη δροσιά. Η οινοποίηση του βασισμένη στο κρύο και στις μικρής διάρκειας εκχυλίσεις του χάρισε πολυπλοκότητα και διάρκεια χωρίς όμως υπερβολική στιφάδα. Τέλος η τετράμηνη μικροοξυγόνωση το ολοκλήρωσε γευστικά μεγιστοποιώντας την γευστική απόλαυση με την πλούσια και ταυτόχρονα βελούδινα σαγηνευτική του γευστική εξέλιξη. Απολαύστε το στους 16ºC.

Οινοποιείο Κανακάρης Merlot 10³

Χαρακτηριστικά

Table Header
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣΟινοποιείο Κανακάρη
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣMerlot
ΤΥΠΟΣΉρεμο Ξηρό - VEGAN
ΧΩΡΑΕλλάδα
ΠΑΛΑΙΩΣΗ6 μήνες μικροοξυγόνωση στη δεξαμενή
ΠΑΡΑΜΟΝΗ-
ΠΕΡΙΕΚΤIΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΚΟΟΛ 14% vol
ΠΕΡΙΟΧΗΠλαγιές Αιγιαλείας
Σχετικά με τον παραγωγό Οινοποιείο Κανακάρη
Vineyard
Οινοποιείου Κανακάρη
Το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ είναι ένα οινοποιείο μικρής παραγωγής στην αμπελουργική περιοχή της Αιγιαλείας στην Ανατολική Αχαϊα. Πρόσφατα ανακαινισμένο και χτισμένο από την αρχή στον ίδιο χώρο που ήδη από το 1979 ξεκίνησε η εταιρεία την πορεία της, διαθέτει όλους τους απαραίτητους χώρους για μια πλήρως ελεγχόμενη παραγωγική διαδικασία.
Δείτε Επιπλέον...
Κρασιά Ελλήνων Παραγωγών
Κτήμα Καμκούτη Κουρίτες Ερυθρό

Κτήμα Καμκούτη Κουρίτες Ερυθρό

Οινοποιείο Κανακάρης Ορεινός Ροδίτης 10³

Οινοποιείο Κανακάρης Ορεινός Ροδίτης 10³

Πετρήεσσα Sauvignon Blanc

Πετρήεσσα Sauvignon Blanc

Κτήμα Ταραλάς Rose Xinomavro

Κτήμα Ταραλάς Rose Xinomavro

Ερημίτης λευκός

Ερημίτης Λευκός

Amfora Toupee Ημίγλυκο

Amfora Toupee Ημίγλυκο

AMFORA DIVINE WINES

Ξεκινήστε έναν αισθητικό ταξίδι μέσα από τα επιλεγμένα κρασιά μας, αιχμαλωτίζοντας τον αληθινό πνεύμα του τόπου των αμπελώνων.